Har du ingen bingohall i närheten av var du bor så betyder inte det att du inte kan spela bingo. Nu för tiden finns det flera olika bingosajter på nätet där man kan spela mot andra spelare dygnet runt. Tror du att det kan bli ensamt att bara sitta framför en skärm och spela helt själv så lovar vi att det inte kommer att bli så! Bingoportalen.com är sajten du bör besöka om du ska börja spela bingo på nätet. Här hittar du all nödvändig information du kan behöva innan bu börjar spela.

De flesta bingosidor har idag ett chattfält där man kan skriva till andra spelare under spelets gång. Det finns även personer på bingosidorna som jobbar med att skriva uppmuntrande saker i dessa chattar för att få igång samtalen och för att öka känslan utav att spela tillsammans med andra.

Om du ändå inte vill spela bingo på datan så kan du ju alltid sätta ihop ett eget bingospel! Bjud in några vänner och spela några omgångar. Detta brukar uppskattas bland andra bingospelare och det kostar inte allt för många kronor att tillverka ett eget bingospel eller köpa ett färdigt. Det finns även speciella program på datorn där man kan slumpa fram siffror.

Under sommaren anordnar många städer olika aktiviteter för ortens hemmaboende och turister. Däribland brukar ofta olika varianter av bingo ingå. Vissa städer anordnar vanlig bingoverksamhet ute i sommarvärmen, andra arrangerar istället bilbingon. man sitter då och spelar bingo i sin bil och istället för att ropa "Bingo" när man vunnit, så tutar man med bilen. Detta brukar locka mycket folk och är ett roligt sätt att möta nya människor på.

Är du ute på landet under sommaren kan det även hända att du stöter på kobingo, där det gäller att gissa rätt på var en ko i en hage kommer att lägga sin komocka. När man ska vara med och spela kobingo kan det ofta kräva tålamod då det kan ta ett tag innan man vet vem som vinner beroende på hur lång tid kon tar på sig. Det kan därför vara ett bra tips att ta med en picknick-korg och njuta av sommaren under tiden.