Bingohallar på nätet

De traditionella bingohallarna som spred sig över landet från början på 60-talet har i många fall försvunnit och ersatts av bingospel på nätet. Där försvann en viktig inkomstkälla för idrottsrörelsen och de aktörer som idag finns på internet är kommersiella spelbolag. Vad som är positivt för dig som spelare är att utbetalningarna är större på nätbingo då den del av vinsten som tidigare gick till idrottsföreningarna går i stället tillbaks till spelarna. Här följer en lista över några bingohallar på nätet.

Maria Bingo

Maria Bingo är den bingosajt som funnits längst, det var här det började med bingo på internet. Sajten är därför väl utprövad och ger ett trevligt intryck. Maria Bingo lämpar sig väl för nybörjare som kan få mycket hjälp vid sidan om. Här finns även möjligheter till sociala kontakter via en nätgemenskap, en så kallad community, med bloggar. Många erfarna bingospelare hamnar här tack vare communityn. Inga nedladdningar behövs utan du spelar direkt i webbläsaren.

MamaMia Bingo

MamaMia Bingo är en bingosajt med många spel att välja mellan. Här finns även en stor community fylld med aktiviteter som chatt, bloggar och forum. Bingospelen med chatt är mycket populär, antagligen beror det på att Arne Weise är en av de trevliga chattvärdarna. Det är mycket lätt att hitta på sajten och den ger ett tryggt intryck.

Betsson Bingo

Här är en bingosajt med riktigt många roliga spel. Betsson Bingo är öppet jämt, dag som natt. Denna sajt har en bra prisbild då brickorna till vissa spel är billiga medan vinstpotterna kan bli höga beroende på att många är inne och spelar på den här sajten. Betsson har flera strängar på sin lyra och har tagit med sig bonuskampanjer och extravinster från de andra aktiviteterna. Naturligtvis finns även här en stor community. Är du kund hos Betsson Bingo är du även registrerad på Betssons andra sajter med tillgång till mängder av olika spel.

Bet365 Bingo

Bet365 är ett stort spelbolag som kanske är mest känt för sin nätpoker och stora nätcasinon. Nu har de även en snygg och lättanvänd bingosajt. Det som är speciellt med Bet365 Bingo är det låga priset på bingobrickorna, den billigaste kostar bara 10öre. Denna sajt premierar stamkunder med ett bra lojalitetsprogram.