Lottery Universe

Spela bingo med Lottery Universe – din biljett till storvinsten. Kom igång direkt!

Lär dig mer om vilka lotterier som erbjuds och ge dig själv chansen att vinna stort. Lottery Universe visar dig vägen till nästa vinst.

Lottery Universe är en amerikansk hemsida som har funnits sedan 1998 som samlar många av de största lotterierna framförallt från USA, men även i världen, som du kan spela på och vinna stort.

Olika lotterier

De största lotterierna i USA finns att hitta på hemsidan hos Lottery Universe och är Mega millions, Powerball och California Lotto. Det finns även en lista över andra amerikanska lotterier för delstaterna New York, Texas, Michigan och Florida - till och med en internationell lista där du hittar lotterier från Europa och Sydamerika. Ett exempel är det ökända spanska jullotteriet Loteria de Navidad som nästan alla spanjorer köper lotter till och som har en samlad pott på över två miljarder kronor. Du väljer själv vilket lotteri du vill spela i, men det kan vara bra att läsa på lite om varje först för att förstå vad som gäller för insättning och utdelning.

Hur det fungerar

Du köper en biljett (eller flera) till ditt utvalda lotteri, vilket ger dig en lika stor chans som alla andra att vinna. De flesta lotterier låter dig köpa så många lotter du vill, vilket självklart ökar dina chanser. Oddsen för att vinna jackpotten är relativt liten, men det är också därför folk fortsätter att spela lotto – för att det är så spännande och extra roligt den dagen jackpotten hamnar hos just dig!

Många lotterier har andra priser utöver jackpotten, som är mindre men inte obetydliga. Du kan gott vinna några tusen på en "liten" vinst. Därför är det bra att alltid dubbelkolla din lott innan du slänger den efter avslutat ditt spel - du kan ju ha vunnit något utöver storvinsten.