Bonuskod Unibet Bingo

Unibet Group Plc är ett av Sveriges största gaming- och bookmakerbolag baserat på Malta och noterat på Stockholmsbörsen. Bolaget grundades 1997 och har sedan dess vuxit till att vara verksamt i hela EU, Australien och ytterligare många fler marknader, sammanlagt i över 100 länder. Unibet bedriver sin verksamhet med i första hand en allmän maltesisk licens, men är givetvis även licensierat i samtliga reglerade europeiska marknader inom EU såsom Italien, Danmark, Frankrike, Belgien, Estland och UK, samt i Australien.

Bolaget noterades 2004 på Stockholmsbörsen och sedan dess har expansionstakten och omsättningen mångdubblats. Unibet erbjuder givetvis som alla större och seriösa spelbolag även en uppskattad bingotjänst. Något annat vore otänkbart med tanke på spelets popularitet och efterfrågan.

Unibet Bingo

Unibet har helt nyligen, den 28 juli 2015, nylanserat sin bingotjänst med en omfattande uppfräschning och uppdatering. Denna förändring har resulterat i en helt ny och intuitivt lättöverskådlig bingotjänst med bättre grafik, mer tidsenligt användargränssnitt, nytt lojalitetssystem och en hel del förbättrade och nya ytterligare funktioner. Unibet satsar även med detta på ökad interaktivitet och en bättre helhetsupplevelse för alla spelare, oavsett bakgrund, ålder och intressen. Tanken är att bjuda på en miljö som inte bara tilltalar estetiskt, men som även ger en ökad social interaktion med en snyggare och mer lättanvänd chattfunktion, som spelarna kan använda sig av fritt efter behov och behag, förutsatt att man följer vissa grundläggande principer om respektfullt och vårdat språk.

Unibet erbjuder de klassiska 90-boll, 75-boll och Speed Bingo varianterna, tillsammans med en ytterligare variation av 75-boll spelet. Förutom detta planeras flera nya speltyper och även helt nya spel rakt igenom, allting för att erbjuda ett så brett, omväxlande och underhållande utbud som möjligt.

Bonuskod

Unibet erbjuder €25 eller 250 kronor i bonus för nyregistreringar till bingo, förutsatt att man sätter in och spelar för motsvarande belopp med egna pengar. När man väl har spelat för sina egna pengar och därmed uppfyllt villkoren för bonusen, så läggs bonusbeloppet till kontot och man kan då börja spela med bonuspengarna. Man kan aldrig ta ut bonuspengarna, men däremot får man eventuella vinster som riktiga pengar vilket man då naturligtvis kan ta ut om man så önskar.

Förutom registreringsbonusen så erbjuds regelbundet olika events, extraspel, speciella bingorum och andra kampanjer för att liva upp vardagen och bjuda på lite omväxling.

Mobila enheter

Unibet har lanserat ett flertal iOS appar för casino, poker, sportsbetting med mera, men i dagsläget finns ingen dedikerad bingoapp färdig. Detta är dock bara en tidsfråga och givetvis arbetar Unibet även med mobilanpassning av deras webbsidor och spel även där någon särskild app inte finns att tillgå. Bingo är givetvis inget undantag så det går alldeles utmärkt att spela bingo hos Unibet genom mobilen eller surfplattan.